Programmet 2018

Se hela programmet i PDF format

Produktblad

09.00 – 09.30   Registrering, fika & mingel

09.30 – 09.40   Välkomna

09.40 – 10.00   Är det hållbart att servera hållbar mat i hotellbranschen? – Cathrine Dehli,  Director of Sustainability, Nordic Choice Hotel

10.00 – 10.20   Christina Cheng, trendanalytiker, Sprillo - Future of Food Tech

Växters outforskade och smakfulla möjligheter för att skapa hållbarhet för både jorden och hälsan, hyperskräddad mat som optimerar din morgons biorytm och autoköp för hälften av ditt hems matvaror.

10.20 – 10.50   Paneldiskussion:

Matindustrin står för 10 % av världens BNP, vilka är vinnarna respektive förlorarna i Food Tech race? Vad krävs för att Sverige ska bli en avgörande spelar inom framtidens Food Tech? Det och många andra frågor kommer vår panel att bringa klarhet i.

  • Carolina Sachs, generalsekreterare, Axfoundation, 
  • Joakim Thulin, omvärldsanalytiker, Berghs School of Communication
  • Johan Schnürer, rektor, Örebro universitet
  • Johan Jörgensen, entreprenör, Sweden Food Tech

10.50 – 11.10   Mingel

11.10 – 12.10    ”Upptugg”

  • Kalle Andersson, Från idé till företag – en resa som inte nått sitt slutmål.
  • Päivi Juolahti, Fazer, Mat med mening – framtidens lösningar för mat och hälsa genom öppen innovation och startup-samarbeten
  • Annika Grälls, Upptugg – gott, hållbart och innovativt – är det möjligt?

12.10 – 13.30   Lunch & mingel

13.30 – 14.45   7 Pitchar

Jury

  • Björn Hellman, VD, livsmedelsföretagen
  • Fredrik Nilzén  Hållbarhetschef, Swedbank
  • Anna Ryott, ställföreträdande VD, Norrsken Foundation

14.45 – 15.15   Fika

15.15 – 15.45  Hållbar mat till alla…– Gunhild Stordalen, EAT

15.45 – 15.55   Final – 2 pitchar

15.55   Omröstning

16.00            Vinnarna koras

16.00                   Avslut & mingel

------